Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός συμμετείχε και πάλι σε μέρος της προπόνησης και μόνο δεδομένη δε θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του Κλέιτον Ντιαντί στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός συμμετείχε και σήμερα (7/2) σε μέρος της προπόνησης. Αν ούτε αύριο καταφέρει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης, τότε θα τεθεί νοκ άουτ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (09/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Ολυμπιακού στη Ζενίτ για τον Κοστίνια
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση με μπάλα, rondo game, ασκήσεις τακτικής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής) με τον Κλέιτον Ντιαντί να συμμετέχει -ξανά- σε κομμάτι της προπόνησης».