STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ο Χρήστος Μουζακίτης σκόραρε στο 85’ της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό και «χάρισε» το τρίποντο στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.
Ο 18χρονος χαφ, που είχε συμμετοχή σε αρκετά γκολ του Ολυμπιακού ως τώρα, με τελευταίο αυτό στο Πόρτο όπου και σέρβιρε στον Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να κάνει το 1-0 για τους Πειραιώτες.
Όμως, αυτή την φορά ο διεθνής μέσος «ντύθηκε» εκτελεστής και σημείωσε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων».
Μάλιστα, ο Μουζακίτης, σε μία κίνηση που θύμισε κατά πολύ τον Φραντσέσκο Τότι, μετά την λήξη του αγώνα πανηγύρισε το κατόρθωμα του τραβώντας σέλφι με τους Πειραιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λιβαδειάς.