ΠΑΟΚ : Κρίσταλ Πάλας για Πρίγιοβιτς, επιμένουν για Σολδάνο

Η αγγλική ομάδα «παίζει» δυνατά για τον Πρίγιοβιτς που είναι στη «βιτρίνα» από τον ΠΑΟΚ, νέα Ιταλικά δημοσιεύματα για τον Σολδάνο που τσεκάρουν και ομάδες από το Καμπιονάτο.

Ο Ιανουάριος αναμένεται «καυτός» για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που εδώ και καιρό βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα ομάδων από το εξωτερικό. Ομάδων που δείχνουν έτοιμες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να επιδιώξουν να κάνουν δικό τους τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Κυρίως από την Αγγλία (αλλά και από Ιταλία, Τουρκία) έχουν φτάσει κρούσεις στον ΠΑΟΚ αλλά και τον μάνατζερ του παίκτη με την Κρίσταλ Πάλας πάντως να εμφανίζεται έως τώρα σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα των ομάδων που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον «Πρίγιο».

Με τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει ξεκάθαρα πως είναι ανοικτός σε διαπραγμάτευση για τον Σέρβο επιθετικό είναι εμφανές πως ο Ιανουάριος θα κρίνει πολλά γύρω από το μέλλον του Πρίγιοβιτς που ειδικά μετά την ενεργή συμμετοχή του και στην εθνική ομάδα της χώρας του έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ θέλουν με μια καλή πώληση του Σέρβου (έχει 10 εκατ. ευρώ ρήτρα, όμως θα κάνουν κουβέντα και για λιγότερα) να καλύψουν την «τρύπα» που άφησε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Βεβαίως την ώρα που η πώληση του Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο μοιάζει πολύ πιθανή είναι λογικό στον ΠΑΟΚ να αναζητούν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει με την περίπτωση του Σολδάνο να είναι ανοικτή.

Ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα επαναφέρουν το θέμα υποστηρίζοντας πως ήδη ο ΠΑΟΚ έχει κάνει διερευνητική κίνηση για τον άσο της Ουνιόν (που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019) φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη που αναφέρει ότι εκτός από τον ΠΑΟΚ και οι Κιέβο, Ουντινέζε και Λάτσιο έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον πελάτη του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από