Άρης: Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Σιφουέντες

Άρης: Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Σιφουέντες

Ο Σιφουέντες αισθάνεται ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, ενώ ο Νταρίντα είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του.

Αγωνία επικρατεί στον Άρη για την κατάσταση της υγείας του Χοσέ Σιφουέντες, που ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις την παρουσία του στο χθεσινό (27/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του μέσου από το Εκουαδόρ. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, πάντως, τότε πιθανότερος αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα, ως παρτενέρ του Μόντσου στα χαφ, φαντάζει ο Νταρίντα.

Διαβάστε επίσης: Νέα ήττα της Μπάρτσα πριν τον Ολυμπιακό (103-96, vid)

Αν δεν προλάβει την ΑΕΚ ο Σιφουέντες, θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Άρη, που είναι πιθανόν να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ