Λόβρεν: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας»

Λόβρεν: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν μίλησε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, όπου οι Κρητικοί επιβλήθηκε με 2-1 στην Τούμπαν και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός τόνισε πως υπήρχε έλλειμα συγκέντρωσης, ενώ επισήμανε ότι όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Λόβρεν:

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι: «Είναι έλλειψη συγκέντρωσης στην επίθεση και στην άμυνα. Είναι κάτι που διορθώνεται δεν πρέπει να τα παρατήσουμε δουλεύουμε στις προπονήσεις και πρέπει να δίνουμε το 100% στους αγώνες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να το διορθώσουμε. Είμαστε 25 ενεργοί παίκτες και όταν παίρνουμε την ευκαιρία μας, πρέπει να είμαστε στο 100% συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την δουλειά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά soft στην άμυνα και δέχεται εύκολα γκολ: «Είμαστε soft, απλά στις λάθος στιγμές του παιχνιδιού, σε κάθε στιγμή πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το αν τους επηρέασε το γεγονός πως ο Λουτσέσκου δεν ήταν στον πάγκο εξαιτίας της τιμωρίας του: «Όχι, μας προετοίμασε κατάλληλα, απλά είχε να κάνει με την δική μας συνέπεια στο γήπεδο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ