Φούντας: «Μεγάλη νίκη για εμάς, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί»

Προσγειωμένος ο Ταξιάρχης Φούντας μετά τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ πήρε μεγάλο διπλό στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και ένας εκ των σκόρερ της ομάδας, ο Ταξιάρχης Φούντας, εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα, αλλά τόνισε πως οι Κρητικοί πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί.

Διαβάστε επίσης: Ναν-Μπράουν: 43 πόντοι, 10/13 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ- Και πώς να χάσουν

Όσα είπε ο Φούντας:

Για το ματς: «Αυτό που λέω σε όλους είναι πως σε τέτοια παιχνίδια μόνο να κερδίσεις πράγματα από αυτά μπορείς. Εκτός από βαθμούς κερδίζεις κι άλλα πράγματα. Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς η σημερινή εκτός όλων των άλλων. Τα δώσαμε όλα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι γιατί είναι σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε και ακόμα και όταν πιεζόμαστε έχουμε τρόπο να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι χωρίς απλώς να απομακρύνουμε την μπάλα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Μας δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη. Σήμερα είχαμε χώρους να εκμεταλλευτούμε περιμένοντας τον αντίπαλο. Το εκμεταλλευτήκαμε και κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για το γεγονός πως κανείς από το big-5 δεν κέρδισε αυτή την αγωνιστική: «Κάθε ομάδα παίζει για να κερδίσει. Σημασία έχει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: «Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για την οικογένειά μου, ο ΟΦΗ μου έδωσε κίνητρο και ευχαριστιέμαι πολύ το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι χαρούμενη οικογένειά μου με αυτό».

Για το αν είναι στόχος του ΟΦΗ ένας τελικός κυπέλλου: «Θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Δεν μπορώ να πω θα πάμε να το κατακτήσουμε. Αλλά σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας και δεν είναι κάτι εύκολο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από