Κωνσταντινίδης: «Χάσαμε ευκαιρίες να κλειδώσουμε το ματς»

Κωνσταντινίδης: «Χάσαμε ευκαιρίες να κλειδώσουμε το ματς»

Οι δηλώσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη, άμεσου συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ με 2-1.

Ο ΟΦΗ με δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο «ξέρανε» τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και πήρε σπουδαίο «διπλό» για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς όταν έπρεπε, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Ρουμάνου τεχνικού που έχει τιμωρηθεί.

Διαβάστε επίσης: Ναν-Μπράουν: 43 πόντοι, 10/13 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ- Και πώς να χάσουν

Όσα είπε ο Κωνσταντινίδης στη NOVA:

«Είχαμε αρκετές πιθανότητες να τελειώσουμε το παιχνίδι με τρεις, τέσσερις ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0, αλλά δεν το κάναμε. Ισοφαριστήκαμε από μια φάση που δημιούργησε ο ΟΦΗ και μετά χάλασε όλη η εικόνα. Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Όταν λείπει ο προπονητής από τον πάγκο φυσικά όλα είναι διαφορετικά. Δε σημαίνει τίποτα αυτό το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια έως το φινάλε. Πολλοί βαθμοί που θα κερδηθούν ή θα χαθούν. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει στα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ