ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2: Κρητικοί όνειρο και… τέζα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2: Κρητικοί όνειρο και… τέζα στην Τούμπα

Ο ΟΦΗ έκανε μια απίθανη ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά ανέτρεψε το σκορ και επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 2-1 μέσα στην Τούμπα.

Ο ΟΦΗ έκανε μια εκπληκτική ανατροπή και επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 για την 9η αγωνιστική της Super League και του στέρησε την ευκαιρία να βρεθεί, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο MVP της αναμέτρησης ήταν ο Σαλσίδο, που ήρθε από τον πάγκο για τον ΟΦΗ στο 74ο λεπτό και είχε το νικητήριο γκολ στο 79΄ και την ασίστ στον Φούντα δύο λεπτά νωρίτερα. Είχε ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 35, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη»

Το ματς ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και για τις δύο ομάδες στο πρώτο τέταρτο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καν τελική προσπάθεια.
Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 21ο λεπτό, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πατάει περιοχή, να σουτάρει συρτά, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει στο 35’ με τον Ντεσπόντοφ να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αρκετά μακριά από το τέρμα του ΟΦΗ, με τον Χριστογεώργο να φέρει ευθύνη, μην μπορώντας να αποκρούσει τη μπάλα. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Τισουντάλι στο 49ο λεπτό, το γκολ αρχικά μέτρησε, όπως έπειτα από επέμβαση του VAR, ακυρώθηκε.
Ο ΟΦΗ βρήκε την απάντηση στο 77ο λεπτό με κοντινή προβολή του Ταξιάρχη Φούντα που πρόλαβε όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ για να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα οι Κρητικοί βρήκαν κι άλλο γκολ με τον Σαλσίδο στο 79ο λεπτό. Ο Κοτάρσκι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια, με τον επιθετικό του ΟΦΗ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που έφερε μόνο πρώτο στην κορυφή της Super League τον Άρη.

Η ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ/ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ : Το γκολ του Τισουντάλι που δεν μετράει στο 49ο λεπτό, το οποίο θα «κλείδωνε» εν πολλοίς τη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ : Η είσοδος του Σαλσίδο στο 74’ που είχε και την ασίστ στον Φούντα στο 77’, αλλά και το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ στο 79ο λεπτό.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ: Ο Νίκος Μαρινάκης ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου, για αυτό και αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό από τον Μπόρχα Γκονζάλες.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Τσακαλίδης δεν έδωσε την κόκκινη κάρτα στο 58ο λεπτό στον Ότο, ο οποίος τραυμάτισε τον Γιουνγκ και την… γλύτωσε μόνο με κίτρινη κάρτα. Γενικά ήταν σε κακή μέρα και η απόδοσή του δεν ήταν καλή.

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ: Είχε δουλειά το VAR που χρειάστηκε να παρέμβει στο 49ο λεπτό, για να ακυρώσει το γκολ του Τισουντάλι, με το οποίο ο Μαροκινός θα έκανε το 2-0.
Στο 58ο λεπτό, όμως δεν κάλεσε τον διαιτητή Τσακαλίδη για να αλλάξει την απόφασή του και να δώσει την κόκκινη κάρτα στον Ότο για το φάουλ του πάνω στον Γιουνγκ.

ΣΚΟΡΕΡ: Ντεσπόντοφ 35’, Φούντας 77’, Σαλσίδο 79’

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοβ, Κωνσταντέλιας, Τισουντάλι.
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς, Σενγκέλια, Φούντας, Αποστολάκης, Γιουνγκ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ: Ο ΠΑΟΚ στις 3/11 αντιμετωπίζει την Λαμία εκτός έδρας, ενώ ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να παίξει με τον Αστέρα στις 4/11.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ