Μάντζιος: «Δείξαμε χαρακτήρα σε ακόμα ένα ντέρμπι, μας αρέσει που είμαστε στην κορυφή» (vid)

Μάντζιος: «Δείξαμε χαρακτήρα σε ακόμα ένα ντέρμπι, μας αρέσει που είμαστε στην κορυφή» (vid)

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε έμφαση στον χαρακτήρα που έβγαλε ο Άρης για ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στη Stoiximan Super League ενώ ξεκαθάρισε ότι η κορυφή δεν επηρεάζει σε τίποτα τη δουλειά της ομάδας.

Ο Άρης «έφυγε» με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ και τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική στη Stoiximan Superleague.

O προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο για τον χαρακτήρα που έδειξε ακόμα μια φορά η ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι δεν επιρεάζεται η ομάδα του από την πρώτη θέση.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ για Γιαζίτσι: «Μπορεί να είναι κάτι σοβαρό»

Όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

«Δεν είχαμε την καλύτερή μας εμφάνιση σε σχέση με άλλα ματς.

Βρήκαμε και μετά το γκολ που δεχθήκαμε πατήματα και το γκολ και στο τέλος αν ήμασταν προσεκτικοί ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω.

Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα σε ακόμα ένα ντέρμπι και πήραμε αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Μας αρέσει που είμαστε στην κορυφή, αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε το μυαλό μας ούτε τον τρόπο δουλειάς και συμπεριφοράς μας. Έχουμε δρόμο, είναι ωραίο το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει να βλέπουμε τι κάναμε καλά και τι όχι» .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ