Μεντιλίμπαρ: «Παίξαμε με άγχος – Άλλο το ματς της Ευρώπης, άλλο το σημερινό»

Μεντιλίμπαρ: «Παίξαμε με άγχος – Άλλο το ματς της Ευρώπης, άλλο το σημερινό»

Ο Ολυμπιακός έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-0 και συνέχισε χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του είπε πως οι παίκτες του αγωνίστηκαν με άγχος.

Ο Ολυμπιακός λίγες μόνο μέρες μετά την πολύ μεγάλη νίκη στη Σουηδία επί της Μάλμε, ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Super League.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του ματς, στις δηλώσεις του είπε πως οι παίκτες του αγωνίστηκαν με άγχος, ενώ ανέφερε πως άλλο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και άλλο το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Λύγισε τη Νιουκάστλ και «πάτησε» 4άδα η Τσέλσι (2-1) – Ήττες για Τότεναμ (1-0) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Πρέπει να σκεφτόμαστε τη διαφορά των διοργανώσεων, άλλο το ματς της Ευρώπης, άλλο το σημερινό. Διαφορετικές οι διοργανώσεις, διαφορετικός ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες για το γκολ, δεν είχαμε ευστοχία.

Ανεβήκαμε υπερβολικά, παίξαμε αγχωμένα, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τη διαχείριση του χρόνου. Όχι, δεν ξέρω για τον τραυματισμό του Γιατζίτζι, ένα χτύπημα στο γόνατο ήταν, δεν ξέρουμε κάτι άλλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ