«Ερυθρόλευκη λαοθάλασσα» στην Τρίπολη! (vid, pics)

4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη μεγάλη «μάχη» της αγαπημένης τους ομάδας με τον Αστέρα

Σε… Καραϊσκάκη έχουν μετατρέψει οι οπαδοί του Ολυμπιακού το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»! Φτάνουν τους 4.000 οι οπαδοί των Κυπελλούχων Ευρώπης που έχουν πάρει θέση στο γήπεδο κατακλύζοντας τις εξέδρες του με στόχο να «σπρώξουν» με τη φωνή τους και την δυναμική τους παρουσία την αγαπημένη τους ομάδα σε μια απαραίτητη νίκη απέναντι στον Αστέρα.

Από νωρίς στην Τρίπολη τα πάντα ήταν ερυθρόλευκα καθώς στο κέντρο της και γύρω από το γήπεδο του Αστέρα εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν την βόλτα τους έως ότου φτάσει η ώρα για να βρεθούν στο γήπεδο.

Τα αστυνομικά μέτρα ήταν έντονα όπως και ο έλεγχος για όλους τους οπαδούς, εννοείται και των δύο ομάδων, που πλησίαζαν το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Κόκκινο» το γήπεδο του Αστέρα

Με την άφιξη του Ολυμπιακού στο γήπεδο, λίγο μετά τις 3.30μμ υπήρχαν ήδη οπαδοί της ομάδας έξω από το γήπεδο περιμένοντας την αποστολή, ενώ λίγο πριν την σέντρα όπου πλέον ο κόσμος είχε πάρει την θέση του στις εξέδρες η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν οπαδοί του Ολυμποιακού και στις κεντρικές θύρες, εκτός απο την θυρα πίσω απο το τερμα.

Ο καιρός συνάμα, που ακόμη και για Τρίπολη, είναι καλοκαιρινός βοήθησε στο να βρεθεί πολύ κόσμος στο γήπεδο με τον Αστέρα Τρίπολης μάλιστα από νωρίς το πρωί να ανακοινώσει sold out.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από