ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Παναθηναϊκός και Άρης «μονομαχούν» απόψε στο ΟΑΚΑ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα του ΟΦΗ και το «Γεντί Κουλέ», έχοντας ως «χρυσό» σκόρερ τον Τετέ στο 5ο λεπτό. Είναι στο -5 από τον πρωτοπόρο, Άρη τον οποίο υποδέχεται σήμερα και θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά. Βέβαια, έρχεται από… βαριά ήττα στο Europa League, όπου ηττήθηκε με 1-4 εντός έδρας από την Τσέλσι.

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια τοπ ομάδα. Όχι μόνο παίξαμε καλά, αλλά θα μπορούσαμε εμείς να έχουμε προηγηθει στο σκορ. Κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, κάναμε ένα λάθος, χάσαμε την συγκέντρωσή μας για 10 λεπτά και το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Μιλώντας για τα λάθη που αναφέρεται και για τα θέματα που εγώ παρατηρώ -αλλά πρέπει να το συζητήσω εντός αποδυτηρίων με τους παίκτες μου αυτό- δημοσίως θα σας πω αυτό που σκέφτομαι από την άλλη οπτική γωνία», τα λόγια του Αλόνσο.

Από την άλλη πλευρά ο Άρης έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Τελευταίο… θύμα των κίτρινων η Καλλιθέα της οποίας επικράτησε με 2-0. «Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού επί 90 λεπτά. Είτε με 10, είτε με 11 ο αντίπαλος. Ενώ είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, δεν ήταν αυτή που έπρεπε η τελική μας απόφαση σε κάποια διαστήματα.

Κερδίσαμε δίκαια, βρήκαμε το γκολ που θέλαμε, απέναντι που σε μια ομάδα με το δικό της στυλ ήθελε να μείνει μέσα στο παιχνίδι», τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ο Μάντζιος. Στα πολύ θετικά, ότι δεν υπάρχουν απουσίες για τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, μιας και είδε και τον στόπερ Φαμπιάνο να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι, ο Άρης θα κατέβει πάνοπλος στο ΟΑΚΑ για να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην κορυφή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από