ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:00) στην Τούμπα τον ΟΦΗ με στόχο να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να επιστρέψει έτσι στον δρόμο των επιτυχιών.

Μετά από μια σκληρή «μάχη» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στην «Opap Arena» στο μεγάλο ντέρμπι των Δικεφάλων. Ένα αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή της Super League, έχοντας ως συγκάτοικο τον συμπολίτη, Άρη. Μεσοβδόμαδα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έσωσαν την πατρίδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν, καθώς γλίτωσαν την ήττα στο φινάλε (2-2).

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο μαζεμένα γκολ (31’, 39’) στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο Τισουντάλι (84′) και Μπάμπα (90+3), βρήκαν τις λύσεις για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής έμειναν οι Σάστρε (δεξιός μπακ), Τσάλοφ (επιθετικός), Σορετίρε (μέσος), ενώ σταθερά εκτός παραμένουν οι στόπερ Θυμιάνης, Μιχαηλίδης και ο τερματοφύλακας Τσιφτσής. Επανέρχεται ο Γκόμεζ (αριστερός μπακ).

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε σε αρκετά καλή ημέρα, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές μπροστά από τα καρέ του τριφυλλιού με αποκορύφωμα την τελική προσπάθεια του Γιούνγκ στο δοκάρι στο 41’.

Συνεπώς, το ντεμπούτο του Μίλαν Ράσταβατς στον «ασπρόμαυρο» πάγκο συνδυάστηκε με ήττα και απώλεια βαθμών, τη στιγμή που ο ΟΦΗ έχασε για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Κι αυτό γιατί είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (1-2) υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα. Εκτίει ποινή ο Νους (εξτρέμ), επανέρχεται ο Νέιρα (χαφ), ξανά εκτός ο Μπρεσάν (κεντρικός αμυντικός), δεν υπολογίζονται οι γκολκίπερ Σωτηρίου και Μπάουμαν.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ