Οι αντιδράσεις, η πίεση στον Αλόνσο και το κρίσιμο παιχνίδι

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη για να κερδίσει χρόνο και να κατευνάσει τις αντιδράσεις του κόσμου. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο Τριφύλλι…

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του στη φετινή σεζόν δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι, λίγες ημέρες μετά τη συντριβή από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (1-4) για το Europa Conference League, υποδέχονται τον επικίνδυνο Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο (18:00), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μια αναμέτρηση που ενδεχομένως να κρίνει το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται στα… σχοινιά, μετά τη βαριά ήττα από την Τσέλσι και τις μέτριες έως απογοητευτικές εμφανίσεις του Τριφυλλιού σε Ελλάδα και Conference League. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, με την εικόνα του να προκαλεί απογοήτευση και αντιδράσεις από τον κόσμο του Τριφυλλιού, ο οποίος στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τσέλσι φώναζε το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ένα σύνθημα που φέρεται να ενόχλησε τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές για τον Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο που έχασε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός πριν από δύο χρόνια. «Οι στόχοι δεν κρίνονται τον Νοέμβριο αλλά στο τέλος της σεζόν. Είναι μαραθώνιος, πρέπει να είμαστε συμπαγείς για να φτάσουμε σε καλή φόρμα. Ο Παναθηναϊκός τον Δεκέμβριο ήταν μπροστά 11 πόντους, πριν δύο χρόνια, δεν πήρε το πρωτάθλημα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Ουρουγουανός.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη για τους «ερυθρόλευκους»

Είναι φανερό πλέον ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν νιώθει άνετα στον «πράσινο» πάγκο και έχει αρχίσει να πιέζεται από τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, αλλά και από τις αντιδράσεις του κόσμο του Τριφυλλιού, που βλέπουν την ομάδα τους να μην αποδίδει όσα θα ήθελαν. Γι’ αυτό το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη είναι «must win» για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ντιέγκο Αλόνσο, που θέλει να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να κερδίσει χρόνο για να συνεχίσει τη δουλειά, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση του Τριφυλλιού.

Εάν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει τον Άρη δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο Τριφύλλι, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να βρίσκεται στα… σχοινιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από