Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για το διπλό στην Τρίπολη: «Λίφτινγκ», εκπλήξεις και… Γιαζιτσί!

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για το διπλό στην Τρίπολη: «Λίφτινγκ», εκπλήξεις και… Γιαζιτσί!

Οι σκέψεις του Βάσκου για την 11άδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης – Πρώτη φορά σε αποστολή ο Τούρκος, που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Δοκιμασία στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τον Αστέρα (17:00), για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες μετά το μεγάλο διπλό στην Σουηδία απέναντι στην Μάλμε (0-1) για τη League Phase του Europa League, θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και να φύγουν με το τρίποντο από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο Μεντιλίμπαρ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Μάλμε στη Σουηδία άρχισε να καταστρώνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Βάσκο να ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα. Ο έμπειρος τεχνικός, όπως προανήγγειλε στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, θα προχωρήσει σε «λίφτινγκ» στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, καθώς θεωρεί πως κάποιοι παίκτες είναι στο όριο της κούρασης και κάποιοι άλλοι πρέπει να μπουν στη «μάχη» και να δείξουν τις ικανότητές τους.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Premier League – Πρώτη η Σίτι πριν το Άρσεναλ-Λίβερπουλ

Ένας από αυτούς είναι ο Γιαζιτσί, ο οποίος δούλεψε σκληρά το προηγούμενο διάστημα και είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό,. Ο Τούρκος επιτελικός μέσος συμπεριελήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι.

Από εκεί πέρα, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μια αλλαγή στην αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού, καθώς είναι τραυματίας ο Ορτέγκα και δεν υπολογίζεται το αριστερό άκρο, αλλά και στο κέντρο αφού ο Μουζακίτης έμεινε στην Αθήνα και Έσε αναμένεται να είναι στον πάγκο. Όσο για την επίθεση τα πάντα θα κριθούν από τον αριστερό μπακ.

Αν δηλαδή ο Μεντιλίμπαρ πάει στον Κοστίνια, τότε ο Ροντινέι θα γυρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας και θα μπει ένας ακόμη εξτρέμ. Με τον Βέλντε εκτός αποστολής οι Μαρτίνς, Μασούρας και Γουίλιαν είναι στο «κόλπο» με έναν να μένει εκτός. Υπάρχει και σενάριο που τους θέλει και τους τρεις μαζί με τον Γουίλιαν να παίρνει την θέση του Τσικίνιο πίσω από τον Ελ Κααμπί που θα είναι βασικός. Στην αποστολή είναι και ο Αποστολόπουλος που αν μπει και στην 11αδα τότε αλλάζουν τα δεδομένα στα εξτρέμ με τον Ροντινέι.

Όπως και να έχει, όποιοι και αν παίξουν το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι ένα. Η νίκη, που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν ότι τους περιμένει ένα δύσκολο απόγευμα, αφού ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια εξαιρετική ομάδα, που παλεύει όλα της τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όμως, είναι προετοιμασμένοι και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν το διπλό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ