Η γκρίνια στην ΑΕΚ και η ατάκα – «φωτιά» του Αλμέιδα για το μέλλον

Η γκρίνια στην ΑΕΚ και η ατάκα – «φωτιά» του Αλμέιδα για το μέλλον

Λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες στις Σέρρες – Η ατάκα του απογοητευμένου Αλμέιδα και η δήλωση του Ηλιόπουλου.

Η ΑΕΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν ήταν απογοητευτική και μοιραία ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό με 1-0.  Μια αναμέτρηση στην οποία οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 26’, λόγω της αποβολής του Τέρζιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η τραγική εικόνα της Ένωσης απέναντι στον Πανσερραϊκό προκάλεσε την οργή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των Σερρών, με τον κόσμο της ΑΕΚ να αποδοκιμάζει έντονα τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη για τους «ερυθρόλευκους»

«Αυτό δεν είναι ΑΕΚ» φώναζαν οι περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκα στο γήπεδο, θέλοντας να δείξουν την απογοήτευσή τους και την αγανάκτησή τους για την εικόνα που παρουσίασε η Ένωση κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά και γενικά στη φετινή σεζόν.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε: «Η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οι συνεχόμενες προβληματικές εμφανίσεις έχουν φέρει απογοήτευση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον κόσμο της Ένωσης να βλέπει την ομάδα του να παραπαίει στον αγωνιστικό χώρο και να μην μπορεί να κερδίσει ούτε τον Πανσερραϊκό των 10 ποδοσφαιριστών.

Η γκρίνια είναι πλέον έκδηλη στις τάξεις της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναλαμβάνει την ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στη φετινή σεζόν. «Υπάρχει ένας υπεύθυνος. Και ο υπεύθυνος είμαι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός των Κιτρινόμαυρων, αλλά που έχει σημασία είναι η ατάκα που είπε στη συνέχεια: «Θα πρέπει να σκεφτούμε αν έχω την ικανότητα για να μπορέσω να το αλλάξω αυτό».

Τι εννοούσε άραγε ο Αλμέιδα; Ήταν μια ατάκα – προάγγελος για το μέλλον; Ο Αργεντινός χωρίς καμία αμφιβολία όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ΑΕΚ, αλλά φέτος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και απομένει να φανεί εάν θα καταφέρει να βρει τον τρόπο να επαναφέρει την Ένωση στον δρόμο των καλών εμφανίσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ