Άρης: Με πίστη και χωρίς εκπλήξεις κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη τους σε ντέρμπι, στο σημερινό (27/10, 18.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη «συνταγή».

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του αλλά και με ψυχολογία, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Άρης θέλει να κάνει το τρία στα τρία στα ντέρμπι την τρέχουσα σεζόν, στο εκτός έδρας (27/10, 18.00) ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς, όμως, να παρεκκλίνει από την επιτυχημένη «συνταγή» των προηγούμενων αγώνων. Ο Βέλεθ αναμένεται να αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας τον Φαμπιάνο, που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση τις προηγούμενες μέρες, ενώ στο βασικό σχήμα θα επιστρέψουν και οι Φριντεκ και Σίστο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη για τους «ερυθρόλευκους»

Δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη διαφοροποίηση ο προπονητής του Άρη, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο μέχρι την έναρξη του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Βέλεθ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από