Κράξιμο και αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ στις Σέρρες

Κράξιμο και αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ στις Σέρρες

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις Σέρρες αποδοκίμασαν την ομάδα τους μετά την ήττα 1-0 από τον Πανσερραϊκό, φωνάζοντας «αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Πανσερραϊκό, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα από την ομάδα των Σερρών, που έπαιζε για περισσότερα από 60 λεπτά με δέκα παίκτες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, έκανε τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανσερραϊκού, να ξεσπάσουν.

Διαβάστε επίσης: Με Γιαζιτσί και… εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τρίπολη

Συγκεκριμένα, οι περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν άντεξαν μετά την ήττα, φωνάζοντας «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ», δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος προέβη σε επίσημη δήλωση μετά την ήττα της ΑΕΚ, τονίζοντας πως «η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε», ενώ και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του έκανε έντονη αυτοκριτική αναφέροντας πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την εικόνα της «Ένωσης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ