Δήλωση με νόημα από τον Ηλιόπουλο: «Σήμερα η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε»

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ματίας Αλμέιδα; Ο Μάριος Ηλιόπουλος τα είπε όλα μετά την ήττα της ΑΕΚ στις Σέρρες.

Δήλωση δυσαρέσκειας από τον Μάριο Ηλιόπουλο για την εμφάνιση της ΑΕΚ στις Σέρρες. Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς με τον Πανσερραϊκό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προχώρησε σε προχωπική δήλωση που μοιάζει σαν «καρφί» για τον Ματίας Αλμέιδα λόγω της κάκιστης εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του.

«Σήμερα άσχετα από οτιδήποτε άλλο, η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε… Ειδικά σε αυτό το παθιασμένο υπέροχο κοινό, 600 χλμ μακριά από το Ναό μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Με Γιαζιτσί και… εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τρίπολη

H AEK έχει μείνει για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με την εικόνα της από παιχνίδι σε παιχνίδι να είναι όλο και χειρότερη. Σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη αλλά και το χαμένο πρωτάθλημα πέρσι, με τον τρόπο που αυτό χάθηκε, δείχνουν να έχουν μαζευτεί πολλά πια για τον Αλμέιδα.

Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες, με την ΑΕΚ να έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς την Τετάρτη υποδέχεται τον Άρη στο Κύπελλο και μετά πάει στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο. Αν το αρνητικό σερί συνεχιστεί, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση του Ηλιόπουλου που μέχρι τώρα στήριζε τον Αλμέιδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο κόσμος της Ένωσης αποδοκίμασε μετά το τέλος του ματς. Οι περίπου 4.000 οπαδοί της Ένωσης φώναξαν «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ», δείχνοντας τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από