Άρης: Με όλα του τα «όπλα» στην Αθήνα

Άρης: Με όλα του τα «όπλα» στην Αθήνα

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στην πρωτεύουσα ο Άρης για το αυριανό (27/10) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ η αποστολή θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς ακολουθεί (30/10) το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Πάνοπλος ταξίδεψε στην Αθήνα για το αυριανό (27/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Άρης. Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς και ο Φαμπιάνο ξεπέρασε την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες μέρες.

Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Φατόρε, Αγοραστός, Παναγίδης και Κυριαζής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη θα παραμείνει στην Αθήνα και μετά το αυριανό ματς, καθώς ακολουθεί (30/10) το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο (27/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Jean Jules Mvondo, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Diandy, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fattore, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ