Άφησε με 10 τον Πανσερραϊκό o Τσιάρας τρία λεπτά μετά το 1-0

Άφησε με 10 τον Πανσερραϊκό o Τσιάρας τρία λεπτά μετά το 1-0

Στο 26’ ο διαιτητής Τσιάρας απέβαλε τον Τέρζιτς και άφησε τον Πανσερραϊκό με 10 παίκτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τρία λεπτά μετά το 1-0 του Μπετανκόρ.

Ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον διαιτητή Τσιάρα στο 26’ να δίνει κόκκινη κάρτα στον Τέρζιτς και να αφήνει με 10 ποδοσφαιριστές τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αφότου είχαν κάνει το 1-0 με πέναλτι του Μπετανκόρ.

Ο Τσιάρας έδωσε φάουλ σε μαρκάρισμα του Τέρζιτς στον Λαμέλα στον χώρο του κέντρου, με τον διαιτητή να δίνει αρχικά κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Πανσερραϊκού. Ο VARίστας, Ευαγγέλου, όμως, τον κάλεσε να κάνει on field review και μετά την εξέταση της φάσης στο μόνιτορ, ο ρέφερι της αναμέτρησης επέστρεψε και έδωσε κόκκινη κάρτα στον Τέρζιτς.

Η απόφαση του Τσιάρα, μετά την υπόδειξη του Ευαγγέλου, να δώσει κόκκινη κάρτα στον Τέρζιτς δεν άρεσε καθόλου στους γηπεδούχους, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης, αλλά και στους οπαδούς του Πανσερραϊκού, που αποδοκίμασαν τον διαιτητή.

Ο Τσιάρας άφησε με δέκα παίκτες τον Πανσερραϊκό, για ένα μαρκάρισμα που έγινε στον χώρο του κέντρου, μόλις στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Τρία λεπτά αφότου οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπετανκόρ.

Ο άσος των γηπεδούχων σκόραρε από την άσπρη βούλα και έδωσε το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Τσιάρας άφησε την ομάδα των Σερρών με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Τέρζιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ