Πετράκης: «Ο Τσέτσιλας το πήγε σώνει και καλά να χάσουμε»

Πετράκης: «Ο Τσέτσιλας το πήγε σώνει και καλά να χάσουμε»

Φανερά εκνευρισμένος από την έκβαση του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Βόλο ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τη διαιτησία του Τσέτσιλα και την αποβολή του Στάγιτς!

Το νικηφόρο σερί του Παναιτωλικού σταμάτησε στην εντός εδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο σε ένα αγώνα που «σημαδέυτηκε» από την φάση της αποβολής του Στάγιτς.

Κατα τις δηλώσεις του ο τεχνικός των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για την διαιτησία του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα καθώς εκτός από την αποβολή οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για το πέναλτι στο φινάλε, με το οποίο ο Βόλος πήρε τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: MVP της αγωνιστικής στην Euroleague o Τι Τζέι Σορτς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

Για το ματς:«Κάνουμε από την αρχή της χρονιάς μία πάρα πολύ σπουδαία προσπάθεια, με πολύ σεβασμό και καλή φιλοσοφία σαν ομάδα. Θεωρώ ότι αυτό δεν θα πρέπει να το χαλάμε. Δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία ποτέ, αλλά μου επιτρέψετε να πω ότι χώρια από την αποβολή, γιατί δεν υπήρξε καν φάουλ, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αυτός ο άνθρωπος το πήγαινε το πράγμα σώνει και καλά για να χάσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν δεχθήκαμε μία ευκαιρία σε όλο το ματς και ένα σουτ.

Εμείς προσπαθήσαμε με 10 παίκτες και θεωρώ ότι ήταν πολύ άδικο για την ομάδα μας. Αν δεν είμαστε καλό ή άξιοι για κάτι, τότε να χάσουμε και να δώσουμε και συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αλλά να μας υποχρεώνουν με αυτόν τον τρόπο αλήθεια με στενοχωρεί και πηγαίνει το ποδόσφαιρο πίσω. Αυτή είναι η άποψή μου και είναι η τελευταία φορά που μιλάω για αυτό το θέμα μέσα στη χρονιά. Είναι άδικο για μία ομάδα με αυτό το προφίλ να της συμπεριφέρονται έτσι»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ