Παπαδόπουλος: «Το άγχος δεν μας επιτρέπει να κερδίσουμε»

Παπαδόπουλος: «Το άγχος δεν μας επιτρέπει να κερδίσουμε»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την ισοπαλία του Λεβαδειακού με τη Λαμία.

Ο Λεβαδειακός παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μιλά μετά την ισοπαλία με τη Λαμία.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως το άγχος δεν αφήνει την ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του έπαιξαν καλά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος:

«Είναι κάτι που έχει επαναληφθεί πολλές φορές και έχουμε κουραστεί να το λέμε. Νομίζω πως μας έχει καταβάλει το άγχος για να πάρουμε μία νίκη, με αποτέλεσμα όταν μπαίνουμε μπροστά στο σκορ, να αγχωνόμαστε αρκετά, μείναμε πίσω, δεν είχαμε πίεση στον αντίπαλο και έτσι μας ισοφάρισε.

Θα το πω για μία ακόμα φορά, πως η εικόνα μας δεν μας αξίζει, να έχουμε αυτή την βαθμολογική θέση, αλλά έχουμε κουραστεί να το λέμε και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό, θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο σαν ομάδα, για να κερδίσουμε ματς.

Παρόλο αυτά η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο, έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό, το ανέτρεψε, αλλά και πάλι το άγχος μας έκανε, να μείνουμε πάλι πίσω στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το δεύτερο γκολ.

Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, να δώσουμε ψυχολογική υποστήριξη στους παίκτες, να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση τους περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερη προσωπικότητα, αυτό είναι και το κλειδί.

Το ποδόσφαιρο παίζεται όχι μόνο με τα πόδια, αλλά και με το μυαλό. Οπότε δεν χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας, αν και έχουμε έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να λειτουργήσουμε τελείως διαφορετικά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ