Λεβαδειακός – Λαμία 2-2: Ματσάρα και ισοπαλία στη Λιβαδειά

Λεβαδειακός – Λαμία 2-2: Ματσάρα και ισοπαλία στη Λιβαδειά

Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν ισόπαλοι 2-2 στη Λιβαδειά, σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό, δυναμικές μονομαχίες και τέσσερα γκολ.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τη Λαμία, καθώς οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague. Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, δυναμικές μονομαχίες, δύο πέναλτι και τέσσερα γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά, καθώς η Λαμία ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 3′, με τον Φουρτάδο να χάνει την ισορροπία του, αλλά να προλαβαίνει να νικήσει τον Γκροφ για το 1-0. Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός πίεσε και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι. Στο 25′ ο Όζμπολτ ευστόχησε και έφερε το ματς στην ισορροπία με το 1-1, το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωσε δέκα λεπτών στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός πήρε το δεύτερό του πέναλτι όταν ο Ζίνι ανατράπηκε από τον Γκοτζαμανίδη. Ο Ρόμο που είχε περάσει αλλαγή δεν λάθεψε και έκανε την ανατροπή για το 2-1 των Βοιωτών. Η Λαμία ανέβασε ρυθμό και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 71′ με τον Λέικ. Ο Φουρτάδο τον βρήκε ωραία και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ αφού άλλαξε κάτι στη συνέχεια.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Το γκολ της Λαμίας με τον Λέικ που έφερε τη ισοφάριση και έδωσε τη δυνατότητα στο σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου να πάρει τουλάχιστον τον ιδιαίτερα πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Η εμφάνιση του Φουρτάδο ήταν εκπληκτική. Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σκοράροντας το πρώτο γκολ και μοιράζοντας την ασίστ στον Λέικ για το δέυτερο της Λαμίας.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ο Λεβαδειακός ίσως είχε μεγαλύτερες ελπίδες, αν ο τερματοφύλακάς του, Ντέιβιντ Γκροφ δεν είχε κάνει λάθος υπολογισμό στη φάση του γκολ στο 3′ από τον Φουρτάδο.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Παπαδόπουλος καταλόγισε δύο πέναλτι για τον Λεβαδειακό, με τη Λαμία να φωνάζει για το πρώτο και να κάνει και αντίστοιχη ανάρτηση στο σόσιαλ μίντιά της.

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ

Το VAR και ο κ. Κουμπαράκης συμφώνησαν στις υποδείξεις του Παπαπέτρου για τα δύο πέναλτι στον Λεβαδειακό, θεωρώντας πως ήταν σωστές οι αποφάσεις του διαιτητή.

ΣΚΟΡΕΡ Όζμπολτ 25′ (πεν), Ρόμο 58′ (πεν) – Φουρτάδο 3′, Λέικ 71΄

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Λιάγκας, Τζάλοου (55′ Βήχος), Όζμπολτ (54′ Ρόμο), Τσοκάι, Μορέιρα (59′ Πλέγας), Γιαννιώτας (55′ Ζίνι), Κατρής, Πεντρόζο, Μπάλτσι (83′ Κωστή), Τσάπρας

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Γκοτζαμανίδης, Γιαννούτσος, Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ, Νούνιες, Μπίκοφ (76′ Δοϊρανλής), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (64′ Λέικ), Αθανασακόπουλος (46′ Γκουίντο).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Ο Λεβαδειακός θα φιλοξενηθεί από τον Άρη στις 3/11 για τη 10η αγωνιστική, ενώ η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ επίσης στις 3/11.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ