Με Γιαζιτσί και… εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τρίπολη

Με Γιαζιτσί και… εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τρίπολη

Δείτε τους παίκτες που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να πάρει μαζί του για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με στόχο τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων μετά τη νίκη στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε για το Europa League και την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα. Στο μεταξύ γνωστή έγινε και η αποστολή που θα πάρει μαζί του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Εκτός από αυτήν βρίσκονται οι τραυματίες Ορτέγκα και Πιρόλα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στη Σουηδία, ενώ εκτός έμειναν και οι Μουζακίτης, Ντόη, Βέλντε και Μπακούλας, αλλά και ο Ανδρούτσος. Αντιθέτως για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Γιουσούφ Γιαζιτσί, ενώ επέστρεψε και ο Απόστολος Αποστολόπουλος, που δεν είχε ταξιδέψδει στο Μάλμε.

Διαβάστε επίσης: Άλιμος – Ολυμπιακός 11-12: Πήραν τον «εμφύλιο» στην πρεμιέρα οι Ερυθρόλευκες

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Γκαρσία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Γιαζιτσί, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ