Παναιτωλικός – Βόλος 0-1:  Διπλό στο Αγρίνιο στο 90+10’

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1: Διπλό στο Αγρίνιο στο 90+10’

Με πέναλτι του Πέδρο Κόντε στο 90+10’, ο Βόλος επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-0 – Με 10 από το 26’ οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Στάγιτς.

Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο, που επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-0, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που ολοκληρώθηκε στο 90+13’, με τον Βόλο να σκοράρει στο 90+10’ με πέναλτι του Κόντε και να παίρνει το διπλό. Ένα ματς στο οποίο ο Παναιτωλικός έπαιξε από το 26’ με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Στάγιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την απόφαση του διαιτητή Τσετίλα να προκαλεί οργή στους γηπεδούχους.

Ο Παναιτωλικός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν καλύτερος από τον Βόλο, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στο 66’ έφτασε μια… ανάσα από το γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Λουίς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κόβατς.

Ο Λουίς δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Βόλο στο 90+10’ να παίρνει πέναλτι σε πτώση του Μεντιέτα. Ο Πέδρο Κόντε ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσάβες για το 1-0, που έφερε και το διπλό των φιλοξενούμενων.

Αυτή ήταν η 3η νίκη του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα, με τους Θεσσαλούς να ανεβαίνουν στην 8η θέση με 10 πόντους. Πρώτη ήττα μετά τη δεύτερη αγωνιστική για τον Παναιτωλικό, που έμεινε στους 14 πόντους και στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League.

Η ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Το πέναλτι του Πέδρο Κόντε στο 90+10’ έκρινε την αναμέτρηση. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Παναιτωλικός, παρότι έπαιζε με 10, έδειχνε ότι θα πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Κόντε μπήκε στο 72’ στη θέση του Κόσζτα και με… κρύο αίμα στις καθυστερήσεις έδωσε το τρίποντο στον Βόλο.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ:

O Κόσζτα όσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Αντίθετα, ο Κόντε έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και στο τέλος έδωσε τη νίκη στον Βόλο.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

Ο Τσετίλας στο 26’ άφησε με 10 παίκτες τον Παναιτωλικό, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στους γηπεδούχους για την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Στάγιτς. Στη φάση του πέναλτι χρειάστηκε τη βοήθεια του VARίστα Ζαμπαλά για να δώσει την εσχάτη των ποινών.

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ:

Ο Ζαμπαλάς στη φάση του πέναλτι κάλεσε τον Τσετίλα στο on field review, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, μετά την εξέταση της φάσης στο βίντεο.

ΣΚΟΡΕΡ:

Κόντε (90+10’)

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας. Λουίς, Μπελεβώνης (84΄Νικολάου), Σίλβα, Μπουζούκης (84΄Κουρί), Ρόα (76΄Ντίας) (88΄Μπακάκης), Λομόνακο (84΄Μάζντεβατς).

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Σούντγκρεν (52΄Άλτμαν), Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι (103΄Σμέουλερς), Μύγας, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (103΄Μίλετιτς), Κόμπα (72΄Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Κόσζτα (72΄Κόντε).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ:

Ο Παναιτωλικός παίζει εκτός έδρας με την Athens Kallithea (02/11), ενώ ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (03/11).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ