Ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια απέναντι στον Αστέρα

Ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια απέναντι στον Αστέρα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της που θα βρεθούν στην Τρίπολη για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (27/10, 17.00) τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του.

Έτσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο που θα βρεθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα ASTERAS AKTOR – Ολυμπιακός, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως απαιτείται η ταυτοποίηση των εισιτηρίων πριν από την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η διαδικασία γίνεται μέσω του Gov.gr Wallet και, ΠΡΟΣΟΧΗ, χωρίς αυτήν δεν επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό η ταυτοποίηση να γίνει από σήμερα (26/10), για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

* Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store, εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ