Άρης: Οι τελευταίες δοκιμές και η αποστολή για δυο ντέρμπι

Άρης: Οι τελευταίες δοκιμές και η αποστολή για δυο ντέρμπι

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα στη σημερινή (26/10) προπόνηση, ενώ τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παραμείνουν στην Αθήνα και μετά το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί (30/10) το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (27/10) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, στην οποία ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές και να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, σε ότι αφορά συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Άρη έχει, πλέον,στη διάθεση του και τον Φαμπιάνο, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, όμως, φαίνεται πως δεν είναι δεδομένη η παρουσία του στο βασικό σχήμα, καθώς έχασε προπονήσεις και ο Βέλεθ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής ο Φρίντεκ είναι πιθανόν να επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Χουάνκαρ, ενώ και ο Σίστο έχει προβάδισμα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, έναντι του Σουλεϊμάνοφ.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Αθήνα μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί (30/10) το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ