Δοκιμασία στις Σέρρες για την ΑΕΚ

Ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, με το Πανσερραϊκός - ΑΕΚ να ξεχωρίζει

Η 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague ξεκινάει σήμερα Σάββατο (26/10), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στις Σέρρες στις 20:00, όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και ο Πανσερραϊκός τον τρόπο να προσφέρει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν χαρά στον κόσμο του σε εντός έδρας ματς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Σάλαζαρ, Ζελέν, Καρασαλίδης, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Οντουμπάντζο, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Περέιρα, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Πιερό

Στο Αγρίνιο ο εκπληκτικός φέτος Παναιτωλικός θα ψάξει για την τέταρτη σερί νίκη του στις 17:00 απέναντι στον Βόλο. Ξέρει, πάντως, ο Γιάννης Πετράκης πως οι «κυανέρυθροι» του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι πολύ πιο επικίνδυνος εκτός έδρας.

Με «τελικό» μοιάζει το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τη Λαμία στο «Λάμπρος Κατσώνης» (17:30). Οι Βοιωτοί αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο τρίποντο ψάχνει και η Λαμία, που έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από