Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με την ΑΕΚ (pic)

Δείτε τις επιλογές του Χουάν Φεράντο για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση.

Ο Χουά Φεράντο πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα και ο Ισπανός που «τρελάθηκε» με τον Ελ Κααμπί (vid, pic)

Η ενημέρωση του Πανσερραϊκού:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Αθλητικό μας κέντρο στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024/25, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κατάμεστο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και θα κυνηγήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Ο Χουάν Φεράντο, πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Καπτούμ, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Εκτός αποστολής πέραν των άλλων, έμειναν ο τιμωρημένος Λιάσος, ο Ουαγκέ που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και οι Χαντάκιας, Περούτσι, Σοφιανός, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από