Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό»

Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αναφέρθηκε στην περσινή τραυματική εμπειρία, αλλά και για όσα του άρεσαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα στο Αγρίνιο και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στις νίκες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League.

O Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, θυμήθηκε την «γκέλα» που είχε κάνει η Ένωση στις Σέρρες την περασμένη σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στο σχήμα με τους δύο φορ.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Βέλγιο 0-0: Άντεξε η Εθνική γυναικών και ελπίζει…

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για το ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως υπήρχαν καλά πράγματα και άλλα που υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ήταν καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε, υπάρχει ακόμα δρόμος, υπάρχει πορεία και θα μας άρεσε βέβαια να είχαμε κερδίσει»

Για τους δυο επιθετικούς με ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια πως υπήρξαν στιγμές που είδα κάποιες κινήσεις που με ενθουσίασαν. Πιστεύω πως ήταν ένα παρόμοιο σύστημα μ’ αυτό που παίζαμε».

Για την ισοπαλία στις Σέρρες την περασμένη σεζόν: «Πάντα κάποιος δουλεύει πάνω στα λάθη που γίνονται. Αν θυμηθούμε το τελευταίο παιχνίδι στις Σέρρες, ένα λάθος στο τελευταίο δευτερόλεπτο, που ήταν ατομικό. Και σίγουρα αυτό το παιχνίδι θα το θυμάμαι σ’ όλη μου την ζωή, γιατί εκείνη την μέρα έκλεισα τα 50 μου χρόνια»

Για το τι θα προσέξει κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Σε σχέση με την περυσινή σεζόν, ο Πανσερραϊκός έχει αλλάξει πολλούς παίκτες. Έχει βελτιωθεί, έχει αλλάξει και τον σχηματισμό αρκετές φορές. Και πιστεύω πως σε σχέση με πέρυσι, είναι καλύτερος. Αυτό είπα και μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα γενικώς έχει βελτιωθεί. Οπότε αυτό μετατρέπει κάθε ματς σ’ όλο και πιο δύσκολο και αυτό είναι καλό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ