ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Σορετίρε

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ ενόψει ΟΦΗ, με τον Σορετίρε να συνεχίζει να είναι στα πιτς.

Το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν, με το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 27/10, 21:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Παιχνίδι για το οποίο από το πρωί της Παρασκευής (25/10) έχουν βγει σε κυκλοφορία – ηλεκτρονικά – τα εισιτήρια, τα οποία τιμώνται από 10 μέχρι και 150 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα και ο Ισπανός που «τρελάθηκε» με τον Ελ Κααμπί (vid, pic)

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που θα βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στην τακτική προσέγγιση της μάχης με τους Κρητικούς μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σόλα Σορετίρε έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε κι αυτός μόνος του. Δύσκολα θα μπορέσουν, πάντως, να τεθούν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το επικείμενο ματς με τον ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι» το Σάββατο (26/10) θα προπονηθούν στις 17:00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από