Αποθεωτική υποδοχή για την ΑΕΚ στις Σέρρες (vids)

Από το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στις Σέρρες για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα, με τους οπαδούς της να της επιφυλάσσουν εντυπωσιακή υποδοχή.

Στις Σέρρες βρίσκεται η ΑΕΚ από το απόγευμα της Παρασκευής ενόψει της αυριανής (26/10, 20:00) αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League. Στην πόλη της Μακεδονίας περίμενε αποθεωτικό καλωσόρισμα τους «κιτρινόμαυρους» από εκατοντάδες οπαδούς τους που τους υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο με καπνογόνα και συνθήματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του πήραν έτσι μία πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν αύριο καθώς στο γήπεδο αναμένεται να υπάρχει πολύ έντονη παρουσία των φίλων του Δικεφάλου. Όσα εισιτήρια είχε πάρει η ΠΑΕ εξαντλήθηκαν ενώ οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Η «ζωή» στον Ολυμπιακό χωρίς τον Ορτέγκα

Η Ένωση θέλει μόνο νίκη σε αυτό το ματς ώστε να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή και για να βάλει τέλος σε ένα σερί δύο αρνητικών αποτελεσμάτων. Απέναντι σε μία ομάδα που απέτυχε να την κερδίσει πέρσι δύο φορές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από