Άρης: Ξεπέρασε την ίωση ο Φαμπιάνο

Άρης: Ξεπέρασε την ίωση ο Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο (27/10) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής (25/10) προπόνησης για τον Φαμπιάνο, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει αν τελικά θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Φαμπιάνο, που έχασε προπονήσεις, ή αν ο Βέλεθ θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α. (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», στην οποία συμμετείχε και ο Φαμπιάνο Λέισμαν (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ