Η ΑΕΚ στις Σέρρες ή αλλιώς επιστροφή στον τόπο του… εγκλήματος (vids)

Η ΑΕΚ στις Σέρρες ή αλλιώς επιστροφή στον τόπο του… εγκλήματος (vids)

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η ΑΕΚ στις Σέρρες, εκεί που πέρσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη σε ένα παιχνίδι που έχασε μέσα από τα χέρια της στο φινάλε.

Μετά από δύο ματς όπου πήρε μόλις έναν βαθμό, η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη αύριο (26/10, 20:00) κόντρα στον Πανσερραϊκό για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Η Ένωση θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της που έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ, ωστόσο το γήπεδο των Σερρών μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν ξυπνά στον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του.

Αυτό γιατί πέρσι εκεί οι «κιτρινόμαυροι» έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Στο… καταραμένο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο η ΑΕΚ (σχεδόν) πάντα δεν κερδίζει, κατάφερε να μείνει πιστή στην παράδοση και να χαρίσει ένα τρίποντο που είχε στα χέρια της. Με προβάδισμα 2-1 και με τον αντίπαλο να παίζει με παίκτη λιγότερο από τα μισά του δεύτερου μέρους, η Ένωση δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι και το πλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Φις 0-2: Κατώτερος του Γάλλου ο Στέφανος – Έμεινε εκτός 4άδας στη Βασιλεία

Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι, που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχαν και δοκάρι, ισοφάρισαν εξαιτίας ενός τραγικού λάθους του Αθανασιάδη σε 2-2 και προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην ΑΕΚ. Μία ΑΕΚ που λίγες μέρες πριν είχε γκελάρει και στο Αγρίνιο ενώ είχε βρεθεί μπροστά με 2-0 από νωρίς. Αυτό μπορεί να πει κανείς πως είναι δυνατόν να συμβεί. Να σε κοιμίσει ο αντίπαλος όταν έχεις πιστέψει ότι έχεις δικό σου το ματς και να την… πατήσεις.

Ενώ όμως έχει γίνει αυτό με τον Παναιτωλικό, να παθαίνεις νέο κάζο και με ακόμη πιο σκληρό τρόπο λίγες μέρες μετά, πάει πολύ. Από κάτι τέτοια ματς έχασε πέρσι η ΑΕΚ το πρωτάθλημα και δυστυχώς για εκείνη ούτε φέτος έχει σταματήσει να πετάει βαθμούς κόντρα στους «μικρούς». Με διαφορετικό τρόπο βέβαια, αλλά οι απώλειες είναι απώλειες. Αύριο λοιπόν η Ένωση θέλει οπωσδήποτε νίκη στις Σέρρες και δεν θα έχει καμία δικαιολογία αν δεν την πάρει.

Και κάτι ακόμη που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε πέρσι να κερδίσει καμία φορά τον Πανσερραϊκό. Γιατί και στη Νέα Φιλαδέλφεια η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία τότε, είχε σταθεί καλά και με αρκετή τύχη είχε πάρει ισοπαλία με 1-1. Με την Ένωση να χάνει πέναλτι, δοκάρια, τετ α τετ και αμέτρητες ευκαιρίες για να πάρει στο τέλος τον βαθμό χάρη σε ένα γκολ του Γκατσίνοβιτς. Είναι λοιπόν και αυτό ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ