Επιστολή της ΑΕΚ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ: Ζητά να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα του Τσιάρα στις Σέρρες

Επιστολή της ΑΕΚ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ: Ζητά να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα του Τσιάρα στις Σέρρες

Μέσω επιστολής της σε ΕΠΟ και ΚΕΔ η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται στον ορισμό του Τσιάρα στο ματς με τον Πανσερραϊκό ενώ κάνει λόγο για «προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια».

Επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τον ορισμό του Παναγιώτη Τσιάρα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Στους ανθρώπους της Ένωσης δεν άρεσε η επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή και μέσω της επιστολής ζητούν να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της διαιτησίας του στις Σέρρες.

Παράλληλα, η ΑΕΚ κάνει λόγο για «προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια». Εκεί όπου διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Περέιρα στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά και για πέναλτι του Μπάμπα πάνω στον Λιβάι στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Φις 0-2: Κατώτερος του Γάλλου ο Στέφανος – Έμεινε εκτός 4άδας στη Βασιλεία

Θυμίζουμε πως και για τις δύο φάσεις ο Στεφάν Λανουά τοποθετήθηκε στα βίντεο που βγάζει μετά από κάθε αγωνιστική και είπε πως δεν υπάρχει παράβαση. Κάτι που δεν ήχησε καλά στα αυτιά των «κιτρινόμαυρων» που θεωρούν πως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει παράβαση που δεν δόθηκε.

Στην επιστολή της ΑΕΚ τονίζεται επίσης μεταξύ άλλων πως «Η αξία της τήρησης του ευ αγωνιζεσθαι, έχει αναδειχθεί από την ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή. Και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε αυτό. Είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας για το ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ