Πιθανή η συμμετοχή Ιωαννίδη στην αποστολή για το ματς με τον Άρη

Πιθανή η συμμετοχή Ιωαννίδη στην αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ενώ δεν αποκλέιεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Ένα ευχάριστο νέο για του «πράσινους» είναι το γεγονός ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπονήσης της Παρασκευής (25/10). Ο αρχηγός των «πρασίνων» δεν αποκλείεται ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, το +15% για την 8αδα και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για τα νοκ-άουτ του Europa League (pics, vids)

Η ίδια συνθήκη ισχύει και για τον Φίλιπ Μαξ.

Όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

«Μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι, οι Πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη (27/10, 18:00).

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ