Άρης: Το ερωτηματικό στο κέντρο της άμυνας

Ο Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Φαμπιάνο στη σημερινή (25/10) προπόνηση, προκειμένου να αποφασίσει για τον παρτενέρ του Μπράμπετς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έτοιμος είναι και ο Βέλεθ.

Η παρουσία του Φαμπιάνο στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα ξεκαθαρίσει από το πως θα παρουσιαστεί ο ποδοσφαιριστής στο σημερινό (25/10) πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα επιχειρήσει να ανεβάσει ρυθμούς, μετά την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, έχει απουσιάσει από τις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες και το γεγονός αυτό ίσως μετρήσει στην τελική επιλογή του Άκη Μάντζιου, σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, μπορεί, πλέον, να υπολογίζει και τον Βέλεθ, που είναι στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας.

Διαβάστε επίσης: H σούπερ σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ και δεν κρατήθηκε: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)

Ο Άκης Μάντζιος, ακόμα, είναι πιθανόν να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Φρίντεκ θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, στην ενδεκάδα και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής αντί του Χουάνκαρ. Έχοντας, μπροστά του, πιθανότατα, τον Σίστο, που θα πάρει τη θέση του Σουλεϊμάνοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από