Μεντιλίμπαρ: «Έξω για 3-4 εβδομάδες ο Ορτέγκα, θα δούμε για Πιρόλα»

Μεντιλίμπαρ: «Έξω για 3-4 εβδομάδες ο Ορτέγκα, θα δούμε για Πιρόλα»

Ο Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ορτέγκα και τόνισε ότι ο Αργεντινός θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Τις υπηρεσίες του Φρανσίσκο Ορτέγκα για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες θα στερηθεί ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Αργεντινού μπακ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μάλμε και τόνισε ότι ο Λατινοαμερικάνος θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για 3-4 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: H σούπερ σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ και δεν κρατήθηκε: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)

Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στον Λορέντζο Πιρόλα, ο οποίος αντικατέστησε τον Ορτέγκα αλλά και αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αλλαγή στο 71’. Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε ότι ο Ιταλός δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Εχθρός του καλού το καλύτερο. Είναι από τα βράδια που νιώθετε ότι θέλετε να πείτε ένα μπράβο στους παίκτες σας για την τακτική προσέγγιση που έδειξαν;

Μας άρεσε πολύ η συμπεριφορά των παικτών, ο τρόπος, που εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι, δεν είναι πάντα ο ίδιος. Εξαρτάται από τον αντίπαλο και από τη στιγμή. Ήταν πολύ τολμηροί. Έδειξαν τη διάθεση να ρισκάρουν και να τολμήσουν και βγήκε σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Πόσο κοντά στα θέλω σας ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι;

Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις καλύτερα και αυτά που θέλαμε να δείξουμε τα δείξαμε. Η Μάλμε είχαμε πει ότι μας προκαλεί να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Πρέπει και ο αντίπαλος να στο επιτρέπει να δείξεις αυτά που θέλεις.

Επειδή ασκήθηκε πολλή κριτική στην ομάδα για τις απώλειες στην Ελλάδα. Μήπως θα πρέπει να πάρει απόφαση ο κόσμος ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη για την Ευρώπη, μήπως σας ταιριάζουν περισσότερο αυτά τα ματς;

Το είπα πριν λίγο. Τα παιχνίδια της Ευρώπης μας ταιριάζουν περισσότερο έτσι όπως παίζουν οι αντίπαλοι. Θέλουμε να παίζουμε ψηλά. Στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολα γιατί οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά και μας δυσκολεύει. Θέλουμε να βρούμε και εκεί τον τρόπο να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε ακριβώς το ίδιο με την Ευρώπη. Ωστόσο, ακόμα και τώρα, που δεν το έχουμε βρει, βρισκόμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Πρώτα απ’ όλα τι νεότερο έχουμε από τους δύο τραυματίες και επίσης την Κυριακή τι Ολυμπιακό να περιμένουμε να δούμε;

Χθες μπορούσα να ξέρω πώς θα παίξουμε, γιατί ήξερα ποιοι παίκτες ήταν διαθέσιμοι. Για την Κυριακή δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Δεν θα έχουμε σίγουρα δύο παίκτες. Ο Ορτέγκα χωρίς να έχουμε κάνει εξετάσεις θα είναι έξω 3-4 εβδομάδες. Ο Πιρόλα δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά μπορεί να είναι έτοιμος μπορεί και όχι.

Πόσο δύσκολη ήταν η διαχείριση με τους τραυματισμούς των αριστερών μπακ;

Το καλό είναι ότι έχουμε πολλούς αμυντικούς. Έτσι μπορέσαμε να κάνουμε τις αλλαγές και να βρούμε τη λύση. Με τον Κοστίνια δεν είναι το ίδιο να παίζει αριστερά, είδαμε, όμως, ότι μπόρεσε να ανταποκριθεί. Μπορέσαμε να βρούμε τη λύση, γιατί έχουμε πολλούς αμυντικούς παίκτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ