Την Τετάρτη στο Μίλτον Κέινς η κηδεία του Μπάλντοκ

Το τελευταίο «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (30/10) στο Μίλτον Κέινς, με όλη την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού να είναι παρούσα.

Στο Μίλτον Κέινς του Μπακιγχαμσάιρ θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) η κηδεία του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού κι όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα Ελλάδα κι Ευρώπη.

Εκεί όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα (έπαιζε στην Μίλτον Κέινς Ντονς) θα πουν γνωστοί και φίλοι, το τελευταίο αντίο στον Μπάλντοκ στην τελετή που είναι προγραμματισμένη για τις 14:15 στο Crown Hill Crematorium, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Μίλτον Κέινς.

Διαβάστε επίσης: Πανδαισία: Δείτε όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής του Champions League (vids)

Η «Daily Mail» ανέφερε το βράδυ της Τρίτης (22/10) πως υπήρχε πρόθεση από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να ναυλώσει ιδιωτική πτήση, προκειμένου να ταξιδέψει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Αγγλία και να παραστεί στην κηδεία του Μπάλντοκ.

Αυτό ήταν ακριβές και έτσι όλη η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αγγλία προκειμένου να αποχαιρετήσει ένα μέλος της που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από