Άρης: Ο Νταρίντα ακολουθεί τον Μορόν

Οι κιτρινόμαυροι μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ξεκίνησαν επαφές με τον Τσέχο χαφ, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Άρης κατάφερε να κρατήσει τον Λορέν Μορόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική κίνηση των διοικούντων του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προχωρήσουν και στην επέκταση της συνεργασίας με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Το συμβόλαιο του έμπειρου Τσέχου μέσου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025, ενώ οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν κάνει, ήδη, μια πρώτη κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας του την επιθυμία να τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Εδώ είναι το ταξίδι: Όσα θες να ξέρεις για την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Youth League- Το νέο format αλλά και τι ισχύει για Κωστούλα και Μουζακίτη

Εκτός από την αγωνιστική του αξία, ο Νταρίντα είναι και μια προσωπικότητα, που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας. Μέσα στα επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να γίνει ένα επαφή με τον Νταρίντα και τον εκπρόσωπο του, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από