ΔΕΑΒ: Καλεί σε ακρόαση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και πέντε φυσικά πρόσωπα

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε πως καλούνται σε ακρόαση οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και πέντε πρόσωπα για φαινόμενα βίας.

Μετά τις κλήσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ήταν η σειρά της ΔΕΑΒ τώρα για να καλέσει σε ακρόαση τόσο την ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε ακρόαση κλήθηκαν και πέντε φυσικά πρόσωπα τα οποία δεν κατονομάζονται, αλλά προφανώς πρόκειται για τους εμπλεκόμενους του σκηνικού: Λαμέλα, Βέγκα, Λουτσέσκου, Γιαντσίδη και Καλταμπανίδη.

Διαβάστε επίσης: Football meets data: «Φαβορί για πρόκριση ο Ολυμπιακός – Εκτός 24άδας ο ΠΑΟΚ» (pic+vid)

Μάλιστα, όπως τονίζει η ΔΕΑΒ, οι συγκεκριμένοι καλούνται για: «φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

2. Καλεί σε ακρόαση τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και πέντε φυσικά πρόσωπα (προπονητή, τεχνικό διευθυντή, δύο φροντιστές και ποδοσφαιριστή) αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ» στις 20-10-2024 στο γήπεδο OPAP ARENA, για το πρωτάθλημα Stoiximan Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από