Άρης: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Μορόν (pic)

Άρης: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Μορόν (pic)

Ο Λορέν Μορόν έβαλε την υπογραφή του στο νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Άρη, ενώ αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η επέκταση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Λορέν Μορόν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ανακοινώσει αύριο (23/10)και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό επιθετικό.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρισκόταν από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Μορόν και συναντήθηκε με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης. Στα ραντεβού που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας βλέπει το μέλλον: Ο 18χρονος που έκανε ντεμπούτο με την Καρδίτσα και μία ιστορία από τη Ρόδο (vid)

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο,έως και τον Ιούνιο του 2027. Ο Άρης ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική κίνηση, κρατώντας στο«Κλεάνθης Βικελίδης» τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Μορόν έγινε, πλέον, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ, καθώς το νέο του συμβόλαιο προβλέπει σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ