Μάντζιος στους παίκτες: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα»

Μάντζιος στους παίκτες: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα»

Ο προπονητής του Άρη απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του πριν από την έναρξη της προπόνησης, ενώ τους ζήτησε να συνεχίζουν με την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, που πριν από την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης μίλησε στους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός τους μοίρασε, αρχικά, συγχαρητήρια για την επικράτηση τους επί της Καλλιθέας: «Θα πρέπει να σας συγχαρώ για τη νίκη και την εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: NBA: Το case study μιας Λίγκας που τα franchises αποδίδουν 300 φορές τα λεφτά τους (vids, pics)

Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμυνόταν μαζικά».

Στη συνέχεια, ο Άκης Μάντζιος ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα παιχνίδια: «Με την ίδια προσέγγιση και την ίδια φιλοσοφία, πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Μας περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ