Λανουά: «Κανένα πέναλτι για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Σύμφωνα με τον Στεφάν Λανουά δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Μπάμπα με τον Λιβάι Γκαρσία. Ποιες φάσεις σχολίασε ακόμη από τα υπόλοιπα ματς της όγδοης αγωνιστικής...

Το απόγευμα της Τρίτης (22/10) δημοσιεύθηκε το καθιερωμένο βίντεο με την ανάλυση του Στεφάν Λανουά για τις αμφισβητούμενες φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Μπάμπα Ράχμαν, όπου η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι.

Σύμφωνα με τον Λανουά ωστόσο δεν υπάρχει παράβαση και σωστά συνεχίστηκε το ματς καθώς όπως σημείωσε στην ανάλυσή του «ο αμυνόμενος προσπαθεί να κοντράρει την μπάλα για να σταματήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιτιθέμενος παίζει την μπάλα και αμέσως χτυπάει τον αμυνόμενο στην γάμπα».

Διαβάστε επίσης: NBA: Το case study μιας Λίγκας που τα franchises αποδίδουν 300 φορές τα λεφτά τους (vids, pics)

Θυμίζουμε πως ο Λανουά είχε πει πως δεν υπήρχε παράβαση και στον Περέιρα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό όπου οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα για παράβαση πάνω στον Αργεντινό. Μέσα σε δύο αγωνιστικές λοιπόν ο Γάλλος, ακύρωσε τα παράπονα της ΑΕΚ που το τελευταίο διάστημα επικαλείται ουσιαστικά… κυνήγι από τη διαιτησία.

Στη συνέχεια του βίντεο ο Λανουά ασχολήθηκε με μία φάση από το παιχνίδι της Λαμίας με τον Αστέρα AKTOR αλλά και με μία από το Άρης-Athens Kallithea. Στην ανάλυση του Γάλλου δεν υπάρχει κάποια φάση από το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό όπου οι «πράσινοι» έχουν πολλά παράπονα από τον επόπτη Τσολακίδη για τις αποφάσεις του.

Η ανάλυση των φάσεων από τον Λανουά:

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από