ΑΕΚ: Υπομονή και… 21 πάσες έφεραν το γκολ του Πιερό κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, με σκόρερ τον Πιερό.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Superleague. Σε ένα ματς με… τρελό ρυθμό ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο 15ο κιόλας λεπτό με τον Μπάμπα, αλλά η Ένωση αντέδρασε άμεσα και δέκα λεπτά μετά (25′), ήρθε η ισοφάριση με τον Πιερό.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο στο γκολ που έφερε το ματς στα… ίσα, ήταν η υπομονή και η επιμονή που έδειξαν οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα στο «χτίσιμο» της επίθεση που ξεκίνησε από τον Στρακόσα, μέχρι τη στιγμή που ο Κοϊτά δίνει ωραία κάθετη πάσα στον Πιερό και αυτός σκόραρε.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Η ακλόνητη Σίτι και το φαβορί του… 8% (pic, vid)

Οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν είναι μόνο ότι έφτασαν μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ χωρίς να σηκώσουν την μπάλα στον αέρα, αλλά και οι 21 (!) συνολικά πάσες που έκαναν μέχρι η μπάλα να καταλήξει στον σέντερ φορ από την Αϊτή. Αυτό ανέδειξε η σελίδα ποδοσφαιρικών αναλύσεων «TheFalse9Show», που μάλιστα πρόσθεσε πως με αυτόν τον τρόπο, ο Αλμέιδα προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που αναπτύσσεται η ομάδα του.

Δείτε τις 21 πάσες της ΑΕΚ που οδήγησαν στο γκολ του Πιερό

Να σημειωθεί πως, η ΑΕΚ είχε 65% κατοχή στην αναμέτρηση, με 77/114 (68%) εύστοχες πάσες στο επιθετικό της τρίτο, 20/56 (36%) εύστοχες μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ συνολικά είχε 353 πετυχημένες πάσες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από