Απίστευτος Ελ Κααμπί: Πιο… γρήγορα στα 40 γκολ από τον Ελ Αραμπί

Απίστευτος Ελ Κααμπί: Πιο… γρήγορα στα 40 γκολ από τον Ελ Αραμπί

Μοναδικό επίτευγμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί που ξεπέρασε τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, σκόραρε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, απέναντι στον Λεβαδειακό την περασμένη Κυριακή (2-2), για την 8η αγωνιστική της Superleague και έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για ακόμη ένα ματς των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα, έφτασε τα 40 γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Μαροκινός φορ, σκοράρει ασταμάτητα από την περασμένη σεζόν και χρειάστηκε μόλις 437 μέρες και 60 αγώνες για να φτάσει τα 40 γκολ, αποδεικνύοντας πως είναι πιο… γρήγορος από τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Η ακλόνητη Σίτι και το φαβορί του… 8% (pic, vid)

Το 40ό γκολ του Ελ Κααμπί

Ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών, που πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League στην τελευταία συμμετοχή του με την φανέλα του Ολυμπιακού, είχε χρειαστεί 523 μέρες και 70 αγώνες για να βάλει το 40ό του τέρμα, σύμφωνα με τη σελίδα soccerbase.gr.

Τη φετινή σεζόν ο Ελ Κααμπί μετράει 7 γκολ σε 10 αγώνες σε Superleague και Europa League και συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε την περασμένη σεζόν. Κάπως έτσι, ο Μαροκινός «killer» είναι στην 20η θέση των σκόρερ στην ιστορία των Πειραιωτών, μαζί με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ