Νικολαΐδης: «Βλέπω πέναλτι στον Λιβάι – Ο Λουτσέσκου μας προσβάλλει με τη συμπεριφορά του» (vid)

Νικολαΐδης: «Βλέπω πέναλτι στον Λιβάι – Ο Λουτσέσκου μας προσβάλλει με τη συμπεριφορά του» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Λιβάι αλλά και στον Λουτσέσκου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του στη NOVA όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε ιδιαίτερα σε δύο πράγματα.

Στη φάση που η Ένωση ζητά πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία αλλά και στη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου την οποία καταδίκασε.

Διαβάστε επίσης: Ο πάγκος του Ολυμπιακού, η απόφαση που μετάνιωσε ο Μεντιλίμπαρ, οι έτοιμοι Ζέλσον, Γουίλιαν και η προπόνηση στο… Μάλμε

Όσα είπε για τη φάση με τον Λιβάι και για τον διαιτητή:

«Υπάρχει η φάση του Λιβάι. Βλέπω πέναλτι και κάρτα. Πάει με τις τάπες ο αντίπαλος. Περιμένω να δω τι θα πει ο Λανουά. Φαντάσου ότι αυτή η φάση δεν γίνεται στη μεγάλη περιοχή και ο παίκτης δεν σουτάρει, αλλά προσπαθεί να βγάλει αντεπίθεση. Είναι επικίνδυνο παίξιμο και κίτρινη. Εδώ δεν έχει πρόθεση, αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ προλαβαίνει την μπάλα. Σκέφτομαι πως γίνεται να το βλέπω ενώ υπάρχει VAR; Επειδή πάει να μπει στη φάση ο Πιερό, επειδή ξεκινάει από θέση οφσάιντ, μήπως θεωρεί ότι είναι αυτό; Δεν θεωρώ πως ο διαιτητής είδε πέναλτι και δεν το έδωσε. Έπρεπε να δώσει παραπάνω καθυστερήσεις. Σαν να ήθελε να τελειώνουμε, να φύγει από πάνω του το βάρος», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης.

Για τον Λουτσέσκου:

«Έχω πει για τη συμπεριφορά του. Ως προπονητής δίνει ωραία πράγματα. Εξωαγωνιστικά με προσβάλλει και εμένα και τη χώρα. Έκανε χειρονομίες ότι τον κλέψανε. Εδώ και καιρό θα έπρεπε η Λίγκα και η ΕΠΟ να τιμωρούν τέτοιες συμπεριφορές. Έτσι και κάνουμε βίντεο με όσα έχει πει και έχει κάνει, δεν θα είναι ωραίο. Δεν αδικεί τον εαυτό του. Αυτός είναι ο Λουτσέσκου. Δεν περιμένω να αλλάξει. Να υπάρχουν συνέπειες σε αυτές τις συμπεριφορές. Δεν θυμάμαι άλλον προπονητή να έχει πει τόσα πολλά πράγματα τόσα χρόνια», σχολίασε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ