Άρης: Οι υπογραφές με Μορόν και η πρόταση για Ντιαντί

Άρης: Οι υπογραφές με Μορόν και η πρόταση για Ντιαντί

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει αύριο (21/10) το νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Άρη, ενώ οι κιτρινόμαυροι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση που κατέθεσε ομάδα του Κατάρ για τον 18χρονο Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό.

Τα τυπικά απομένουν, μόνο, προκειμένου ο Λορέν Μορόν να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Άρη. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, είχε συνάντηση με τους διοικούντες και συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής (22/10) ημέρας, όταν και θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στο 5Χ5: Το τρελό σερί της Λιόν (vids)

Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη δέχτηκαν πρόταση από ομάδα του Κατάρ για την παραχώρηση του Κλέιτον Ντιαντί, ενώ την απέρριψαν άμεσα. Ο νεαρός Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τη μέχρι τώρα παρουσία του, έχοντας, κερδίσει, μάλιστα και θέση βασικού.

Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Άρη δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον ποδοσφαιριστή και απέρριψαν άμεσα την πρόταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ