Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Τρίπολη

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Τρίπολη

Θα ανοίξει η Θύρα 4 του «Θ. Κολοκοτρώνης», για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενώ τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία το πρωί της Τρίτης (22/10, 11:00).

Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (27/10, 17:00), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Όπως ενημέρωσε η «πειραϊκή» ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας (21/10), για τις ανάγκες των «ερυθρόλευκων» οπαδών θα ανοίξει η Θύρα 4 του «Θ. Κολοκοτρώνης», ενώ τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία το πρωί της Τρίτης (22/10, 11:00). Η τιμή τους είναι 20 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στο 5Χ5: Το τρελό σερί της Λιόν (vids)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον ASTERAS AKTOR, που θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (27/10) στις 17:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοί μας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 και μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους πατώντας εδώ. Η τιμή τους είναι 20 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τρίτη (22/10) στις 11:00.

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ